Konu: Radyomuz 1 yasindaa... Paz Mayıs 04, 2008 4:32 pm
Arkadaslar radyomuz 04.05.2008 yani bugun 1 yasina girmis bulunuyor. Acildigi ilk gunden bugune kadar yanyana, gonul birligi icinde acisiyla tatlisiyla birlikte olduk. Umarim daha nice yillar bir arada oluruz. Bugune kadar yayinda bizden destegini esirgemeyen tum dj arkadaslarimiza ve bizlerle bir arada olmayi isteyip yanimizda olan tum dinliyici dostlarimiza cok tsk ederim. Buraya cok daha fazlasini yazmayi isterdi gonlum ama ben sulugozun tekiyim daha fazlasini yazmiycam siz anlayin
*CaDaLoz_* Admin
Radyo Eylul nicee kaç yaşlara girmeyeniz temennim radyo olarak görmüyorum ben herkesin sanki toplanip derleşip sohbet edilen bir evin odasi gibi bütün herkes candan içten samimi cikarsiz olarak gelip sohbet ediyor bu dostlugu yitmemek dilegiylee
Radyo Eylul ailesine Nice mutlu yillara, Radyo Eylul sadece bir radyo degil benim siginabilecek bir limanim´ve bu limanda nice sicak ve icten sohbetler Umarim bu ruhunuz bir ömür boyu devam eder[b]
*CaDaLoz_* Admin
Konu: Geri: Radyomuz 1 yasindaa... Ptsi Mayıs 05, 2008 9:02 am
Gec de olsa bir sey de ben yazayim RADYO EYLUL e 1 yasina girmesini kutlar ve bu gucu veren butun dj arkadaslara ve o guzel sohbetleriyle aramizda olan dinleyicilerimize cani gonulden tesekur ediyorum ve bu mutlulugu sIcaklI nice yillarca hep birlikte yurutmemizi diliyorum.