R*A*D*Y*O***E*Y*L*U*L
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

R*A*D*Y*O***E*Y*L*U*L

AnasayfaradyoeylulGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sİbel Can Sahnede DÜŞtÜ

YazarMesaj
RaDYoEyLuL
Admin
Admin
RaDYoEyLuL

Sİbel Can Sahnede DÜŞtÜ Empty
MesajKonu: Sİbel Can Sahnede DÜŞtÜ   Sİbel Can Sahnede DÜŞtÜ Icon_minitimePtsi Nis. 28, 2008 10:55 pm

Sesi ve sahne şovlarıyla büyük beğeni toplayan Sibel Can talihsiz bir kaza geçirdi.
Hem sesi hem sahnedeki şovlarıyla büyük beğeni toplayan Sibel Can talihsiz bir kaza geçirdi. Mardin'de ünlü sanatçı Sibel Can özel bir konser verdi.

Sahnede olduğu sırada ayağı kayan Can, sendeleyip düştü. Kısa sürede kendisini toparlayan ünlü sanatçı, şarkılarına devam etti. Basına kapalı yapılan konserin ardından konuşan Can, "Böyle kazalar bazen olabiliyor. Bir an kötü oldum ama sahne disiplini beni kendime getirdi. Berivan dizisini burada çektim. Mardin artık benim memleketim. Mardin'i çok seviyorum" dedi.

" Doğru insanı bulduğuna inanıyorsan . . .sevgin gerçekse ve paylaşabiliyorsan, bilmesede paylaşmayı sevdiğin. . .
Yaşatarak öğretebiliyorsun. ne duruyorsun ? yüzmeyi öğrenmişsin sen. dalsana mutluluk denizine ? "

ordayım; YÜREĞİNDE...
Ve gözüm kapalı dalıyorum derinliklerine ...
Bir an bile düşünmeden, bir an bile terettüd etmeden ...
Son'a geliyorum... SANA...

Sİbel Can Sahnede DÜŞtÜ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-